er zijn geen afbeeldingen gevonden

Indeling kast

Dit is een flinke kast geworden! Met de ladder kun je overal bij. Voor spullen die weinig nodig zijn is de ruimte onder het dak prima te gebruiken. Ook ziet het er mooier uit om de hele wand tot de nok dicht te maken. Lager in de kast is ruimte voor kleding en schoenen gemaakt die makkelijk te bereiken is. Doordat deze kast zo groot is kunnen er in totaal aardig wat spullen in worden opgeborgen.

Ontwerp

Deze kast heeft wat mooie aangelichte open vakken waardoor het geen groot wit vlak is geworden maar een sfeervolle wand. De verlichte vakken kunnen gevuld worden met items die het waard zijn om gezien te worden. Zo wordt de zolder een gezellige ruimte. 

kast onder schuin dak

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het lastige van een kast maken onder schuin dak met hoge nok is dat het lastig meten is. Daar hebben we wat op gevonden en dat is een laser. Deze laser projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan  in 3 richtingen gemeten worden. Horizontaal en 2 lijnen verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks 90 graden van elkaar.

Met de gebruikerseisen, esthetische wensen en de exacte maten gaan we voor u aan de slag. Bent u de rommel zat en wilt u ├ęcht wat maken van uw ruimte? Neem dan contact met ons op!

 

Kast onder schuin dak hoge nok