Kasten van Diekast zijn volledig op maat gemaakt. Door middel van een persoonlijk gesprek wordt er eerst vastgesteld wat uw wensen zijn en hoe deze te verwezenlijken zijn. Aan de hand van het gesprek wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij het design van uw interieur. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd wordt het maatwerk verricht in onze eigen meubelmakerij. Tenslotte komen we de maatkast bij u thuis installeren. Voor meer informatie over het op maat laten maken van een eigen kast kunt u contact met ons opnemen. Als u een prijsindicatie wilt opvragen kan dat ook.

 

Werkwijze Diekast 

1. Uw vraag

U bent op zoek naar kastruimte. Het betreft een ruimte of uw voorkeur die een maatwerkoplossing vraagt. Bijvoorbeeld; een schuin dak, een moeilijke hoek, ruimte onder de trap, of u wilt een kast met bijzondere afmetingen en zoekt hiervoor een kastenbouwer. Wij bekijken de ruimte met u. Tevens inventariseren we met u wat uw gebruikerswensen zijn. wat moet er allemaal opgeborgen worden?
 

2. Ons voorstel

Wij schetsen onze eerste bevindingen; wat er technisch mogelijk is in de ruimte, wat wij esthetisch gezien de mooiste oplossing vinden en u ontvangt van ons een prijsindicatie.
 

3. Details

Vervolgens gaan we enkele ontwerpen voor u uitwerken in handschetsen. Nu komen de indeling, deuren, materiaalkeuze, de kastinrichting, verlichting en aankleding aan de orde. Samen met u komen we tot het uiteindelijke ontwerp.
U ontvangt van ons een gespecificeerde offerte. Als u de kast door ons wilt laten maken komen we de ruimte exact bij u inmeten.
 

4. Bouwen en plaatsen

Onze meubelmakers gaan uw meubel nauwkeurig maken. De kast wordt eerst bij ons altijd helemaal opgebouwd zodat we 100% zeker weten dat alles klopt.Tot slot komen we het meubel bij u thuis monteren.