er zijn geen afbeeldingen gevonden

Keukenkasten op kleur

Deze keukenkasten op kleur zijn geplaatst in een jaren 30 woning. Daardoor is gekozen voor de groene kleur die in deze periode veel werd toegepast. 

Behalve het open witte vak, dit zorgt voor diepte die nog eens wordt versterkt door de LED spots. We hebben de verlichting op een zodanige manier aangebracht, dat de spots op afstand niet te zien zijn. Dit geeft een mooi rustig beeld.

Greeploos

Wat de keuken een modern en strak uiterlijk geeft is dat alle deuren en laden greeploos zijn. Zelfs de deuren van de koelkast en de vaatwasmachine; deze zijn te openen door op het front te kloppen, waarna deze mechanisch naar voren komt.

Bij deze keuken hebben wij zeer smalle naden, van slechts 3 mm breed, tussen de fronten toegepast. Ook dit element zorgt voor een strak resultaat.

Grote fronten

De keuze van de afmeting van het front voor de koelkast is bijzonder. Aan de linkerkant van de keuken is een grote deur gemaakt, waarachter de koelkast zit. De deur van de koelkast is echter veel kleiner dan die van het front. Door deze grote deur toe te passen valt de koelkast  mooi weg.

Keukenkasten op kleur nodig? Contact ons voor de mogelijkheden bij u thuis.