er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

Vakkenkast en trap

In plaats van een ladder om bij de hoogslaper onder schuin dak te komen, hebben we een open kast gemaakt die fungeert als trap. Deze speelse constructie is functioneel qua opbergruimte en geeft de kamer een originele sfeer. Deze jongedame kan hierin boeken opbergen en mooie spulletjes uitstallen.

Natuurlijk stoer

De trapkast is gemaakt van underlayment platen. De kleur is naturel en basic en geeft deze tienerkamer een stoer tintje. Het voordeel van dit underlaymentmateriaal is, is dat het niet kostbaar is. Zo kun je toch op een betaalbare manier hout toepassen.

Hoogslaper onder schuin dak

Onder het dak in deze kamer hebben we een hoogslaper gemaakt. Ook hebben we daarbij een nachtkastje op maat gemaakt. De hoogslaper en het nachtkastje nemen niet veel ruimte in zodat de ruimte onder het bed volledig gebruikt kan worden. Dit is anders dan bij een losse hoogslaper waar doorgaans alleen een bureau onder past en je er niet onder kunt staan. Het is absoluut de moeite om voor een dergelijke constructie te kiezen omdat de ruimte die overblijft maximaal is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij u thuis.

Een constructie onder schuin dak vraagt om maatwerk. Contact ons voor de mogelijkheden bij u thuis!