er zijn geen afbeeldingen gevonden

Boekenkast industrieel

Deze werkkamer moest een Dudok stijl krijgen. Daarom is gekozen voor een stellingkast (Boekenkast industrieel) die reikt tot aan het plafond. 
Een stellingkast met steigerhouten planken in een frame van staal dat zwart is gespoten. De onderkasten zijn gemaakt van melamine dat in een groene kleur gespoten is.

Bureau en boekenkast 

Het bureau is vastgemaakt aan de kast. Normaal gesproken is een bureau van steigerhout niet handig vanwege het reliëf. Maar als je alleen met een laptop werkt is dat geen probleem. Omdat het bureau en de kast een geheel vormen maakt het meubel meer impact en blijft het interieur rustig. 

Functioneel

In de stellingkast past een aardige collectie boeken. In de onderkasten kunnen de administratie en de kantoorbenodigdheden worden bewaard. De deurtjes zijn greeploos gehouden. In plaats van handgrepen is het tip-on syteem toegepast. Daarbij kun je het deurtje aantikken om te openen.

Wat ons betreft hoeft een werkkamer niet alléén praktisch te zijn. Zeker als je er veel tijd doorbrengt is het fijn als het interieur helemaal naar je smaak is en exact aan je gebruikerseisen voldoet.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boekenkast industrieel